Mit Ultimative tip ! 🚀 Hvis du vil du sĂŠtte fart pĂ„ din kreativitet – uden at blive forpustet eller overvĂŠldet 🎹

Brug din tid fornuftigt – MAL MERE, TÆNK MINDRE!

Mange fortĂŠller mig, at de mangler tid til at male. Men nĂ„r jeg spĂžrger, hvor meget tid de bruger pĂ„ at tĂŠnke pĂ„ at male i stedet for at komme i gang, sĂ„ griner de lidt 😅. De bruger 5-20 minutter MINDST et par gange om ugen pĂ„ at tĂŠnke uden at male. Det er som at sidde fast i et mentalt hjulspind – du gasser op... tĂŠnker og tĂŠnker men der sker IKKE EN SKID... din kreative malebus stĂ„r stille! 🚌💹

og det er virkelig trÊls! og en ond cirkel der skal brydes. 

Derfor inviterer jeg dig til vores Online Maleskole Challenge: Ténk mindre, mal mere! 💡🎹

Hvis du genkender dig selv i dette, sÄ er der en enkel lÞsning: stop med at overanalysere og kast dig ud i processen. Giv slip pÄ de forventninger og den selvkritik, der ofte kan stoppe os, fÞr vi overhovedet starter. Jo mindre du tÊnker, og jo mere du maler, desto mere vil du opdage, at kreativiteten fÄr frit lÞb. Øvelse og handling er nÞglen.

Og netop derfor har jeg skabt en Challenge, hvor du kan lÊre at male mere og tÊnke mindre. Det handler om at udnytte tiden fornuftigt, komme i gang med det samme og finde glÊden i processen. Du kan tilmelde dig min Challenge og fÄ hjÊlp til at slippe tankemylderet og male mere, uden at lade tvivlen bremse dig.

Har du ikke ALLEREDE modtaget mail om dette?  SÄ TILMELD dig her

og skriv rigtig gerne en kommentar - hvis du er med pÄ at male mere og tÊnke mindre - eller blot er glad for inspirationen. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. VĂŠr den fĂžrste til at skrive en!

Skriv en kommentar