Skolen / Materialer / Leverandører
 
 

Leverandører

Lad mig starte med at svare på hvor jeg handler mest selv lige nu
 
 
Der er mange gode steder at handle, og du skal unde dig selv at besøge en god kunstnerbutik, altså være fysisk i butikken.
 
Trin 1 Godt igang
Bilka.dk, Søstrene Grene, Tigerbutikken, Supermarkeder og Byggemarkeder.  
 
Trin 2 Seriøs HobbyTrin 3 Proffessionelt grej typisk samme steder
 
www.kunstnerfaver.dk  Frederiksberg og Holte
www.stelling.dk  København
www.vindelev-ramme.dk Tørring (tæt på Vejle)
www.boesner.dk  kun på nettet
www.papirgaarden-grenaa.dk Grenå primært papirvarer men også malegrej. 
www.maktub.dk  Djursland
Sadolin farveland - Lene anbefaler den i Åbenrå
www.bilka.dk (kun trin 2) online butik og ofte gode tilbud i avisen
www.pandurohobby.dk (kun trin 2) Se forhandlere på deres side.
www.avformshop.dk (kun trin 2 - og til større indkøb)
 
 
Der er også mange andre steder, men min pointe har været at anbefale de steder jeg har erfaringer med - eller som kursister har anbefalet varmt. Bemærk der  typisk er lokale hobby forretninger, måske endda en kunstnerbutik. 
 
Jeg vil anbefale dig "oplevelsen" af at gå ind i en butik fysisk kigge på materialerne og give dig god tid til bare at summe lidt rundt og være vild nysgærrig. Spørg løs ekspedienterne er typisk rigtig dygtige og deler gerne ud.
 
www.kunstnerfaver.dk, Frederiksberg + i Holte. Min primære leverandør og har været det i årvis, fordi jeg altid er blevet behandlet godt hos Dennis og Anette. Super god service.
 
www.Createart.dk Slangerup. Lokalt for mig. Jeg har galleri i Slangerup hvor jeg også underviser i doodling. Så er du forbi mig til fernisering på kunst eller doodling kursus - er det værd at tjekke deres åbningstider, og slå et smut forbi.  Der er stort udvalg af kunstnerartikler - og de er meget flinke til at bestille specialvarer hjem.
 
Derudover har de eneforhandlingen af Powertex i Danmark - et fedt malemedie bl.a. til krakkeleringer - Se alle kurserne hos mig med powertex her - og bemærk hvis du er kursist hos mig får du 10% rabat  - det bliver forklaret ved køb af kurserne.
 
www.stelling.dk, City Kunstnerartikler bla. på Amager Torv, fantastisk forretning super hyggelig men også i den dyre ende. Jeg må altid derind, når jeg en sjælden gang er i København, bare fordi butikken er hyggelig. Har også handlet online.
 
www.artdevos.dk, Klosterport 4, Århus, jeg har købt nogle gange over nettet.
 
www.pandurohobby.dk Fysiske butikker over det meste af landet tjek hjemmesiden. 
 
www.boesner.dk bemærk dette er et tysk firma. Jeg har brugt dem til køb af lærreder. Er du momsregistreret kludrer de nogle gang i det, hvilket kan gøre købet ret dyrt.
 
http://www.jydsk-ramme.dk/ jydsk ramme og listefabrik i Århus. Jeg har brugt dem flere gange over nettet, fin levering god kvalitet. De har også maling af mærket "System 3" det er helt ok til trin 2.
 
www.blindramme.dk jydsk Blindrammefabrik i Lystrup, du skal ringe til dem.
 
www.papirgaarden-grenaa.dk Århusvej 146 Grenå primært papirvarer men også fint udvalg af malegrej og hobbyvarer. Bemærk alt fra CCHobby.dk kan bestilles og hentes fragtfrit i butikken. Jeg handler der ofte når jeg er i sommerhus, super god service - du skal spørge efter Elise.
 
www.maktub.dk Gl. Landevej 11, Ørbæk Skov  -  8586 Ørum Djurs. Hun forhandler b.la. Golden akrylmaling. Personligt ringer jeg til hende når jeg løbet tør for maling i sommerhuset i Grenå, og "tanker" op, men ring altid forud for ankomst for det er ikke altid hun har åbent. Hun spænder selv lærreder op, og har også nogle billigere allerede opspændte lærreder.
 
www.cchobby.dk Jeg har handlet via nettet, de er leverandører til institutioner, men du kan også købe privat. Det jeg vil fremhæve er at du kan købe anderledes sjove værktøjsredskaber til yderst fornuftig pris se blandt andet klippet hvor jeg åbner en kasse derfra her
 
www.avformshop.dk Her har jeg endnu ikke handlet selv, de ligner lidt CChobby  fra hvad jeg kan se på nettet.
 
Christina Christiansen