Doodling kom nemt i gang
 
 
 

Doodling

At doodle (lave kruseduller) skruer op for fantasien og kreativiteten, vi gør det helt naturligt som børn. Nogle fortsætter, andre stopper, måske fordi de i skolen blev irrettesat "Du skal koncentrere dig i timerne og ikke tegne!". Komikken er at det at doodle kan FREMME koncentrationen, og det du doodler vil få dig til at huske det du har lært bedre.
 
Doodling er en skøn hobby, særligt fordi den er nem, lige at gå til, du skal blot bruge noget papir, og noget at skrive med - det er stort set altid ved hånden. Og modsat mange andre hobbies kan du meget nemt gå til og fra også hvis du kun har 5 minutter til det.
 
Når du doodler, er det sandsynligt at du kommer til at fortabe dig i mønstrene. Denne opslugthed hvor tid og sted forsvinder er præcis hvad Mihaly Csikszentmihalyi beskriver som tilstanden af FLOW. Du kan også bruge det at doodle som en meget praktisk indgangsvinkel til det at meditere.
 
Kursist Jytte Nørulf - fortæller hvordan hun doodler og bemærk hun bruger det til at tømme hjernen for tanker og rykke kreativiteten ind i stedet.
Christina Christiansen