Online Malekurser / Dit næste maleri / Det siger andre

Det siger andre

Vibeke Fortæller
 
 
Vibekes maleri Lovebirds lært på Kreativ Akrylmaling
Vibekes version af maleriet Lovebirds
 
 
 
"At male lovebirds var en sjov og hyggelig udfordring, den måde at lave baggrunden på var nem og resultatet rigtigt flot, var meget overraskedet over hvor mange mulige malerier der er i denne teknik.

Hvis andre får lyst til at male dette billede vil de både lære at lave en fantastisk baggrund - sjov med skabeloner og male motiver med pensel 3 i 1 ;-))

At male online er det helt rigtige for mig, kan gøre det når jeg vil, bruge al den tid det passer mig, have gang i flere malerier, da mange af dem kan bruges på flere måder.
 
Tak en god undervisning"
Vibeke
 
 
Emily fortæller ...
 

"Jeg har deltaget på flere af onlinekurserne på Kreativ Akrylmaling. Manglede lidt inspiration, til et projekt jeg er igang med i øjeblikket. Jeg købte et online kursus,hvor man lære at male et enkelt maleri og valgte billedet Crowd, fordi jeg syntes at udfordringen var god til at male uden at tænke så meget over komposition og motiv.

Det har været en fornøjelse at male billedet for det blev ikke sådan som jeg havde forestillet mig.  

Jeg morede mig gevaldigt da jeg opdagede, at der med lidt "farvekiks" (fordi jeg ikke helt kunne styre den gule farve) formede sig en giraf i billedet,det var ikke meningen at den skulle være der, men jeg malede den op og så blev det pludselig sjovt at male menneskemængden så jeg døbte billedet "kom og se giraffen"
Køb maleriet crowd
 
 
Emilies version .. Kom og se giraffen
 
 .....Det er længe siden jeg har haft det så sjovt med at male,så det Christina siger om, at det skal være sjovt at male,det holder også i denne lille maleøvelse.

Jeg kan godt lide den måde kurserne er opbygget på og Christina viser teknikkerne trin for trin,på en naturlig afslappet måde. Humoren og livsglæden stråler ud af videoerne, så det får en afsmittende effekt, på den som deltager. Og man lærer noget, jeg har fået mange "HOVSAER!! det blev et maleri!!" ud af de maleøvelser jeg har lavet på kurserne fra kreativakrylmaling."

 kærlig hilsen
Emilie Sakitha Johansen
Se hendes hjemmeside www.themagiceye.dk
 
Vivian var en af de allerførste der meldte sig til at købe et enkelt maleri... hun fortæller
 

"Det er dejligt det nu er muligt at købe kurset på den nye måde. Jeg valgte maleriet klovn  fordi jeg ville afprøve metoden. Syntes det er godt  man selv er herre over hvor lang tid man ønsker at bruge til og på maleriet. 

Det er dejligt der også følger materiale og teknik med. Det tegner som et spændene tiltag.

Maleriet Klovn fra Kreativ Akrylmaling

Det er også dejligt at jeg bliver inspireret af at se Christina male, det er simpelthen skønt. Så  vil afprøve klovnen. Det jeg godt kan lide ved Christinas online kurser er at hun giver inspiration, jeg låser mig ikke fast i hendes maleri men ender med noget  der er mit. Forstået sådan at jeg har svært ved at følge det slavisk stikker af undervejs. Men suger teknikkerne til mig. Har faktisk malet siden jeg begyndte på Christinas kurser.

Jeg har så mange ideer om  alt mulig jeg vil male så det er rigtig skønt. Skal til Santorini i juni måned, vil prøve at male husene dernede. Og så vil jeg male dyr masser af dyr."

 
Vivian, Hvidovre
Se hendes hjemmeside www.artoffamse.dk
Christina Christiansen