Crowd

 
Der er en masse at lære i dette malekursus - læs mere her
Se alle kursisternes malerier - du kan sende dem som e-postkort, du kan se mere på www.facebook.com/KreativAkrylmaling

Mød Emilie - og læs hvad hun har fået ud af Crowd

                  
Malekurset Crowd
 
Emilie Sakitha Johansens maleri - fra malekurset Crowd på Kreativ Akrylmaling
Emilies første maleri
 
Emilie Sakitha Johansens maleri - fra malekurset Crowd på Kreativ Akrylmaling
Emilies andet maleri
Forår 2011 "Jeg har deltaget på flere af onlinekurserne på Kreativ Akrylmaling. Manglede lidt inspiration, til et projekt jeg er igang med i øjeblikket. Jeg købte et online kursus,hvor man lære at male et enkelt maleri og valgte billedet Crowd, fordi jeg syntes at udfordringen var god til at male uden at tænke så meget over komposition og motiv.
Det har været en fornøjelse at male billedet for det blev ikke sådan som jeg havde forestillet mig.
 
Jeg morede mig gevaldigt da jeg opdagede, at der med lidt "farvekiks" (fordi jeg ikke helt kunne styre den gule farve) formede sig en giraf i billedet,det var ikke meningen at den skulle være der, men jeg malede den op og så blev det pludselig sjovt at male menneskemængden så jeg døbte billedet "kom og se giraffen"
  
.....Det er længe siden jeg har haft det så sjovt med at male,så det Christina siger om, at det skal være sjovt at male,det holder også i denne lille maleøvelse.
 
Jeg kan godt lide den måde kurserne er opbygget på og Christina viser teknikkerne trin for trin,på en naturlig afslappet måde. Humoren og livsglæden stråler ud af videoerne, så det får en afsmittende effekt, på den som deltager. Og man lærer noget, jeg har fået mange "HOVSAER!! det blev et maleri!!" ud af de maleøvelser jeg har lavet på kurserne fra kreativakrylmaling."
 
kærlig hilsen 
Emilie Sakitha Johansen 
Se hendes hjemmeside www.themagiceye.dk
Christina Christiansen