Nye indlæg

 
 

Kan jeg male? få råd? opnå det jeg drømmer om?

24-05-2012
Vi har det med at tvivle på om vi skal? om vi kan? om det er det helt rigtige valg? om det vil lykkedes?
 
Kender du det? Jeg gør! og følelsen det giver mig er NEGATIV energi....
 
Her er en video til dig der handler om at træffe en beslutning flytte dig fra tvivl til handling - det føles MEGET bedre, og bidrager til et positivt liv.
 
Jeg bruger det selv når jeg bliver fanget i tvivlens negative energi - og håber inderligt det også vil hjælpe dig - efterlad meget gerne en kommentar på bloggen.
 
 
 

Kategori: Bliv klar

Kommentarer

 • #1
 • Lillian Glad
  25-05-2012 11:16
  Jamen det er så sandt som det er sagt, i både livets store og små udfordringer. Selvom jeg overvejende er en meget positiv og glad person, har jeg gennem dine kurser og peptalks fundet en ny side af mig selv - en jeg tør sgu godt det her/jeg kan sagtens det her, hvorfor skulle jeg egentlig ikke kunne det, hvis bare jeg springer ud i det følelse. Og jeg har ihvertfald vedrørende mine evner til at kunne lære at male, haft rigelig med kanonkugler hængende om halsen og tanker der bremsede mig i at turde sætte penslen på lærredet og tro på det lykkedes. Og hvad når det gik skævt, nedtur og opgivenhed og svært ved at komme igang igen. Men det er heldigvis fortid - for du har lært mig at prøve igen og at turde vise mine kiksede billeder frem i fælles forum. Jeg er gået fra at være "den hemmelige og generte hjemmekunstner" til at være den fri "værsgo og se mine ting" person. Altsammen på bare ½ år (så kort tid har jeg haft fornøjelsen af dine herlige videoer). Og jeg nyder hvert et sekund jeg har tid til at fordybe mig og bruge tid på at suge til mig af al din lærdom via dine kurser. Du giver så ufattelig meget energi og inspiration også selvom jeg absolut ikke har ambitioner om udstillinger og salg og at "gå selvstændig". Tak for din energi ;o) og rigtig god pinse


 • #2
 • liss Helen Larsen
  25-05-2012 13:33
  Wuuuuw....har skrevet min kommentar på feil sted, sorry...skulle jo stå nederst men kom øverst...må smile litt av meg selv...lol ;)


 • #3
 • Anni Klitten
  25-05-2012 15:01
  Tak for hjælpen med at komme ind på Uglerne.Ja i det hele taget tak fordi du rækker hånden frem og hjælper når det kniber, jeg er glad for at jeg kan være med igen.Rigtig god Pinse, gemalen og jeg skal som vi plejer ud og se på kunst.(;o)
  Varme pinsehilsner til alle
  Anni Klitten


 • #4
 • Kamilla Gandrup Petersen
  25-05-2012 15:21
  Christina - Du har så evig ret ;o))) Hvis jeg ikke havde flyttet fokus så var jeg ikke hvor jeg er i dag ;o))) Tak ;o)


 • #5
 • Liselotte Svenningsen
  25-05-2012 19:25
  Tak for din pep talk. Hvor er det bare ramt rigtig og inderst inde ved vi det jo nok alle men udfordringen ligger i at holde tankerne på: Hvad skal der til? og ikke falde tilbage i den gamle smøre med: det er jeg nok ikke god nok til osv.
  Håber det vil lykkes med tiden hvis jeg husker at øve lidt ind imellem.


 • #6
 • Anitta
  26-05-2012 07:45
  Hej Christina..ser ud til at fungere fint. Glæder mig til at høre mere..og til sommerkurset den 11. juni. KH Anitta


 • #7
 • Kirsten Sylvang
  30-05-2012 11:07
  Egentlig var olie mit foretrkne mateliale, det var det, jeg startede med efter at have fået mere tid til mig selv,da jeg blev pensioneret p.g.a.Parkinson. Men så fik jeg lyst til at prøve akrylen,og nu er det blevet min farvorit. Jeg har nu besluttet mig til, at det er landskabsmaler, jeg vil være, g min selvtillid er styrket, da jeg er udvalgt til at udstille på kunstmessen i Fjelleup i juli. Min "rejse" fortsætter,da jeg efter udstillingen vil arbejde hen imod en censureret udstilling. Jeg håber selvtilliden rækker, for det er noget af en udfordring, jeg har givet mig selv. Jeg har det nu således, at jeg hver dag skal have en blyant eller en penseli hånden, for at det er en god dag, hurra for akrylen, den har givet mit liv glæde og udfordringer, og er med til at gøre mit sygdomsforløb lettere.


1 

Skriv en kommentar

Christina Christiansen